Alle Categorieën


Klantbeoordelingen
Gemiddelde Klantbeoordeling:
5
(5 uit de 5)
Gemiddelde van categorieën
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
Please wait
Sorteer op:

Getoond; 1-10 van 120 beoordelingen
  1    2    3   ...  12   

  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door silvia truyenque paucar ( ES ) 2014-08-15 15:55:11 GMT

Ahora controlo el pc desde la cama jajaj,, esta muy bien ver peliculas,navegar todo sin moverse estupendo y su precio increible lo recomiendo a todos.

3 van de 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door lena ( IL ) 2015-02-01 12:01:37 GMT

Отличная клавиатура, удобная , красивая.Заказала белую -черные клавиши на белом фоне хорошо видны и очень удобно набирать текст.
Собираюсь использоать для просмотра фильмов на телеэкране. С расстояния 5 метров сигал передается хорошо.
Очень довольна покупкой и советую всем.

2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Rui ( PT ) 2014-10-09 13:21:01 GMT

Faz tudo o que é anunciado. A qualidade é impressionante para o preço. agradavel ao toque e as teclas parecem robustas. O alcance é suficiente para qualquer tipo de utilização, para já testei a cerca de 6 metros.

2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door ecomshop ( privé ) 2017-09-14 03:47:36 GMT

Супер клавиатура, мне облегчила работу и с экономило много времени с приставкой. легкое подключение и простая работа. На черном фоне буквы просто как на экране
спасибо.

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Dimitar ( BG ) 2016-08-24 14:59:44 GMT

Уникална клавиатура!Много малка и много удобна за употреба!Работи на голямо разстояние от устройството и е перфектна за употреба на телевизор!Много бутони които изпълняват чудесни функции!

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door SalvoM ( privé ) 2016-07-13 20:28:47 GMT

Ottimo prodotto di facile installazione, basta collegare il ricevitore nella porta usb, preciso e di buoba portata testato fino a 8 metri. Lo consiglio vivamente a chi non ha una tastiera

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door sergiohttp://my.tinydeal.com/S ( ES ) 2016-06-20 20:18:49 GMT

me llego mui rapido,tan solo 13 dias.estoi mui contento funciona perfectamente.lo uso de mando para la tele conectado al pc i ver las pelis desde cama¡tiene de todo el mando i responde perfectamente i un buen largo alcance

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Raf ( DE ) 2016-06-15 09:45:11 GMT

GUTE PREIS/LEISTUNG, KANN ALLES BIS AUF ZURÜCK GEHEN ZU VORHERIGE SEITE HABE ICH ALLES NOTWENDIGE. iST SOFORT EINSETZBAR UND OPTIMAL FÜR TV BOX UND NATÜRLICH UNSCHLAGBARE PREIS.KAUF EMPFEHLUNG!

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Mirnes ( BA ) 2016-03-15 13:01:16 GMT

Best product I have ever buy from e-shops :)
Recommended for everyone :)
Long time I was looking for simmilar product and bought some but never was satisfied with something like this one :)

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Attila ( HU ) 2016-01-31 15:04:48 GMT

Must recommended for any TV boxes, makes more easy to control it by remote. Moreover, it has a built in rechargable battery, that can use the given USB cable for charging!

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?
Getoond; 1-10 van 120 beoordelingen
  1    2    3   ...  12   

Log in voor je een beoordeling achter laat.

    Geeft verplichte velden aan*
    Waardering:
    Gebruiksgemak :
    Prijs :
    Bouwkwaliteit :
    Bruikbaarheid :
    Klantenservice :
    Globaal :
    Beoordeling
    samenvatting: *

    Log in om een beoordeling achter te laten

    Sorry, maar je kan alleen een beoordeling achterlaten als je dit product gekocht hebt.



Copyright © 2020 TinyDeal Direct Online Store.