Alle Categorieën



Multifunctionele LED leesbril brillen Spectacle vergrootglas met 1-LED Lamp HHI-374123

Multifunctionele LED leesbril brillen Spectacle vergrootglas met 1-LED Lamp HHI-374123

Price:  1.93€3.46€

  • Model: HHI-374123
  • Shipping Weight:0.064kg




Klantbeoordelingen
Gemiddelde Klantbeoordeling:
5
(5 uit de 5)
Gemiddelde van categorieën
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
Please wait
Sorteer op:

Getoond; 1-10 van 72 beoordelingen
  1    2    3   ...   8    

  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Михаил ( UA ) 2015-02-19 15:41:29 GMT

Отличная штуковина,добротно запакованы, есть чехол. Для электромонтеров просто незаменимая вещь !!!!! ( при заказе не забывайте указать кратность увеличения,по умолчанию +1) в целом советую всем !!!!!!

15 van de 15 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Needham ( privé ) 2015-03-25 02:31:04 GMT

Продукт очень хорошо. Что еще более важно, при такой низкой цене, но все еще большим количеством функций, качество оформления. Очень хорошо. Очень хорошо подходит для пожилых людей использования

11 van de 12 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Tennyson ( privé ) 2015-09-04 18:36:33 GMT

Je acheter pour mon grand-père, et il aime beaucoup, car il est vraiment utile et pratique! Merci beaucoup, TinyDeal. Et je vais le recommander à mes amis de l'acheter.

7 van de 7 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Ольга ( RU ) 2015-11-28 11:28:21 GMT

Смотрятся дешево, но и стоят недорого. По качеству претензий нет. Всё очень хрупкое и может сломаться, поэтому включайте фонарики аккуратно. К покупке рекомендую, пользоваться дома очень удобно, на работу я бы не взяла с собой. Дошли до Питера через месяц. Упакованы в пакетики и уложены в картонную коробку. Если остались вопросы, спрашивайте, отвечу.

6 van de 6 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door francesco ( IT ) 2015-04-16 12:37:29 GMT

....comodi leggeri e utili per la sera quando si vuole leggere senza recare disturbo nel dover accendere altre luci dunque ve li consiglio, io li ho presi con gradazione e sono buoni.... la spedizione, circa 20 giorni, tutto ok! grazie.......

2 van de 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Mitko ( BG ) 2016-03-06 16:16:33 GMT

Perfect glasses for delicate repairs. from one side - very bright LED, from the other side - UV LED for checking notes (see my video).
I bought +4 diopters to maximum increase and I'm very pleased with these glasses.

1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door karkourism ( MA ) 2015-07-21 11:40:03 GMT

un produit innovant, unique. Lunettes avec une lampe a lumière blanche d'une côté, de l'autre côté la lumière ultravioletteest facile à utiliser, très pratique. Bon prix.

1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Pitosha ( RU ) 2015-05-31 08:24:13 GMT

Вещь незаменима для пожилых людей! Заказывала маме для ночного чтения с увеличением + 300. Она осталась очень довольна, глаза после использования не болят и не устают. В очки вмонтированы два светодиода: белый спектр и ультрафиолетовый (видимо для денежных купюр :) ). Товар полностью соответствует описанию. Качество сборки на высоте. Заказывайте, очки стоят этого!

1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door Truman ( privé ) 2015-02-16 10:15:18 GMT

El buen uso de gafas, que se puede utilizar para leer por la noche, también se puede utilizar para comprobar la autenticidad del dinero en efectivo. Fácil ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 van de 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?


  • Globaal
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Bouwkwaliteit
  • Bruikbaarheid
  • Klantenservice
door TAIB ( MA ) 2017-02-02 11:06:13 GMT

المنتوج رائع و رخيص الثمن و سهل الإستعمال..رغم التأخر في التوصيل بالبريد الجوي غير المسجل حيث استغرق 40 يوما ليصل إلى مدينة سيدي إفني في جنوب المغرب.
شكرا تايني ديل

0 van de 0 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Voeg bericht toet(0)
Was deze beoordeling behulpzaam?
Getoond; 1-10 van 72 beoordelingen
  1    2    3   ...   8    

Log in voor je een beoordeling achter laat.

    Geeft verplichte velden aan*
    Waardering:
    Gebruiksgemak :
    Prijs :
    Bouwkwaliteit :
    Bruikbaarheid :
    Klantenservice :
    Globaal :
    Beoordeling
    samenvatting: *

    Log in om een beoordeling achter te laten

    Sorry, maar je kan alleen een beoordeling achterlaten als je dit product gekocht hebt.

Customers who bought this product also purchased...



Copyright © 2020 TinyDeal Direct Online Store.